Skip to eusi

12 Trik Pikeun Ngaronjatkeun di Fortnite

Anjeun hoyong ningkatkeun pangkat, leres? Ieu gampang ngomong, tapi mun anjeun ngalakukeun hal robah. Tong ngarepkeun janten pamaén anu langkung saé sapeuting tanpa nuturkeun tip sapertos di handap ieu. Tuliskeun unggal inpormasi anu dipikaresep ku anjeun. simpen kaca ieu dina paporit Anjeun browser sangkan anjeun teu leungit eta.

ningkat dina fortnite

Urang mikir dua belas tips anu bakal ngajantenkeun anjeun langkung profésional dina Fortnite.

Ngarobih kadali

Urang disebutkeun ieu dina pos sejen. Sakumaha anu kami nyarios sateuacanna, kontrol Fortnite standar henteu goréng, tapi anjeun tiasa adaptasi kana gaya maén anjeun ningkatkeun kinerja Anjeun. Kami nyarankeun yén anjeun nempatkeun tombol ngawangun dina tempat anu gampang dihontal.

Setel sensitipitas

Ieu patali jeung naséhat saméméhna. Sensitipitas mangrupikeun faktor konci dina pencét headshots lawan anjeun. Lamun sensitipitas teuing tinggi anjeun bisa sono loba nembak, sarta lamun teuing low, teuing.

Aya pamaén anu calibrate sensitipitas ka titik cocog pikeun aranjeunna. Pikeun ngahontal ieu, aranjeunna ngalaksanakeun seueur tés sareng diajar nalika aranjeunna nampi hasil anu pangsaéna. Ngalakukeun ieu ngan ukur anu kami nyarankeun.

Saatos Anjeun tweak kadali sarta manggihan setelan sensitipitas katuhu anjeun bakal aya bewara parobahan kinerja Anjeun.

Curug di wewengkon ramé

Badarat di wewengkon rame bakal nurunkeun Chances anjeun meunang, tapi baris ngaronjatkeun learning Anjeun. Ieu hartina asup kana seuneu, dimana ngan saeutik kaluar hirup. Di daérah anu ramé anjeun kedah langkung lincah, tepat, gancang sareng aman, atanapi anjeun henteu acan réngsé.

Upami anjeun sering ngalakukeun ieu (anjeun henteu kedah ngalebetkeun Battle Royal supados henteu turun pangkat) minggu-minggu. anjeun bakal janten pamaén anu langkung PRO.

coba sagala pakarang

Kumaha anjeun terang senjata mana anu pangsaéna pikeun anjeun upami anjeun henteu nyobian sadayana? Naséhat kami nyaéta yén dina unggal pertandingan anjeun maénkeun kalayan anu béda sareng diajar anu anjeun karasaeun langkung nyaman. Terus di pikiran nu pakarang boga a kingkilaban:

  • Blanco: umum
  • hejo: jarang
  • azul: jarang
  • wungu: epik

Sareng anjeun ogé tiasa ngadamel kombinasi antara aranjeunna. Ku kituna bakal butuh lila mun individual sarta koléktif nganalisis kinerja unggal pakarang, kumaha oge, mun anjeun rengse tugas ieu anjeun bakal boga pangaweruh anu teu loba pamaén.

Ningkatkeun tujuan anjeun

Ciri tina pélor Fortnite nyaéta aranjeunna henteu ngarambat dina jalur anu lempeng, tapi langkung anu kapangaruhan ku gravitasi jeung kurva ka handap. Ieu leuwih troublesome dina jarak jauh. Éta pisan sababna naha anjeun teu kudu Tujuan dina sirah musuh, tapi di luhur eta, dimana teu aya nanaon, ku cara nu bullet ragrag jeung anjeun nyieun headshot a.

Praktek ieu saloba-kali sabisa-bisa dugi ka ngawasaan. Upami anjeun terang kumaha tujuan sareng ngawangun, sobat, anjeun bakal di TOP 20 atawa 15 75% tina kali Anjeun muterkeun.

Maénkeun ku headphone

Sumuhun atanapi enya anjeun kudu make headphone, preferably gamers, nalika anjeun maén. Bédana téh brutal! Kauntungannana pikeun ngupingkeun sora anu lemah penting pisan dina pertandingan. Kanyataanna, dina kaayaan naon baé mangpaat. Percanten ka kami, maén nganggo headphone bakal ngabantosan anjeun langkung seueur PvP.

Prakték latihan ramo

Kami yakin yén anjeun henteu nyangka naséhat sapertos kieu. Naon maksud urang? Muhun, pikeun latihan mobilitas ramo Anjeun ngalakukeun latihan koordinasi. Contona, gancang-gancang toél jempol anjeun kana ujung ramo anjeun anu sanés.

Ieu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun laju gerakan ramo anjeun sareng gaduh koordinasi langkung. Kalayan kecap sanésna, éta bakal ngabantosan anjeun ngawangun sareng moto dina waktos anu sami dina pertandingan Fortnite.

Upami anjeun henteu percanten ka kami, mimitian latihan ayeuna sareng uih deui dina sababaraha minggu pikeun nyarioskeun hasil anjeun. Kami ngalaksanakeun trik ieu sateuacan sareng saatos maén Fortnite antara lima jeung sapuluh menit.

Lalajo pidéo pamaén PRO

Kadang-kadang bisa diajar ku observasi guru. Pikirkeun yén pamaén TOP éta ngagaduhan gelar salaku pamaén Fortnite sareng diajar ti aranjeunna. Anjeun tiasa nonton aranjeunna dina YouTube, Twitch, sareng saluran streamer anu sanés.

Nganalisis unggal muter, pikir ngeunaan naha maranéhna ngawangun hiji atawa cara séjén, tingali kumaha aranjeunna gerak dina matchups ... sagalana! Nyaan, aya pamaén kalayan tingkat anu ageung.

ngarekam kaulinan Anjeun

Kami parantos ngalakukeun ieu sababaraha bulan sareng éta parantos kéngingkeun hasil anu saé pisan. Ningali anjeun bakal ngabantosan anjeun pisan ngabenerkeun kasalahan anjeun. Lamun anjeun ngalakukeun eta anjeun bakal nyadar yén anjeun ngalakukeun loba hal bodo, tur anjeun bisa nyingkahan eta.

Kaputusan anu anjeun pikahoyong kadang buru-buru sareng anjeun ngawangun tempat anu henteu kedah anjeun atanapi anjeun tarung nalika anjeun tiasa kabur. Ngarobih hal-hal éta mangrupikeun konci pikeun langkung saé dina Fortnite, sareng ku ngarékam diri anjeun tiasa ngalakukeun éta.

latihan engapan

Engapan bakal nulungan anjeun tenang jeung pikir pinter. Upami anjeun dina streak kalah tenang, eureun maén pikeun sababaraha menit tur mimitian engapan. Henteu aya gunana pikeun terus-terusan ngaganggu, sabab anjeun bakal tetep éléh sareng anjeun bakal langkung ambek.

Dengekeun musik anu ngamotivasi anjeun

Naha anjeun kadang-kadang ngarasa senang tapi anjeun henteu ngamotivasi pinuh? Ieu normal nu kajadian ka anjeun sanggeus bari maén. Pikeun ngaleungitkeun kacapean éta, anu kami nyarankeun nyaéta ngadangukeun musik anu ngamotivasi anjeun. Henteu masalah gender, anu penting nyaéta anjeunsarta ngahontal jantung sarta ngajadikeun anjeun bitu jero. Ieu bakal masihan anjeun dorongan nalika maén tur magically nyampurnakeun kaulinan Anjeun.

tong nyarios anjeun goréng

Kecap négatif henteu saé, khususna upami anjeun nyarios ka diri anjeun. Ngancurkeun diri moal ngajantenkeun anjeun langkung saé. Entong ngalaksanakeun. Upami anjeun eleh atanapi ngalakukeun kasalahan, ulah pundung, teruskeun maén, éta sanés pertandingan terakhir anjeun. Salawasna pikir yén anjeun salengkah jauh tina janten langkung saé sareng tetep ngalaksanakeun sagala naséhat dina pituduh ieu.

Naon favorit anjeun?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *