Skip to eusi

Kumaha Ngurangan Ping di Fortnite

Naha anjeun frustasi ku anjeunna? ping dina fortnite? Anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Kami bakal ngabantosan anjeun ku sababaraha tip sareng saran supados anjeun henteu teras-terasan diganggu ku ping di buruan.

ngurangan ping dina fortnite

Naon ari ping?

Ping bisa dihartikeun salaku waktu nu diperlukeun pikeun ngirim pakét data dina internét. Interval waktu nu mindahkeun data dina milliseconds. 

Geus latency luhur atawa handap dina ping Éta bakal gumantung kana jasa internét atanapi panyadia anu anjeun kontrak, laju rencana internét anjeun, jangkauan sareng kakuatan router anjeun, jsb.

Naha ping naék?

Sateuacan ngajelaskeun kumaha carana ngabéréskeun masalah ping luhur, kami bakal nyarios sababaraha alesan naha éta naék.

Ngan gaduh sababaraha alat anu nyambung ka jaringan internét anu sami tiasa nyababkeun masalah ping. Lamun salian ieu alat ceuk aya ngundeur atanapi unggah file tina beurat considerable, ping dina kaulinan bakal nambahan leuwih.

Laju sambungan internét anjeun penting. Upami anjeun aya di padésan atanapi gaduh rencana internét anu goréng, nyeri sirah bakal tetep ku ping.

hapus ping fortnite

Kumaha nurunkeun ping di Fortnite?

Ieu sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun ping geus euweuh masalah unggal waktos Anjeun nyambung ka muter . Unggal tip bakal mangpaat upami anjeun maén dina konsol Nintendo, PlayStation, Xbox, alat nu bagerak atawa komputer.

Urangsunda

Program anu pangsaéna anu urang tiasa nyarankeun pikeun nurunkeun ping di Fortnite nyaéta ExitLag. Program éta éksklusif pikeun pamakéan dina komputer.

Ieu diwangun ku ngajaga dioptimalkeun jandéla Anjeun supados konéksi internét langkung saé. Sababaraha téknik anu digunakeun ku program disebut multipath. Ieu ngandung harti yén éta ngirimkeun pakét sambungan ngaliwatan ruteu béda pikeun mastikeun yén unggal rute ngahontal tujuanana leres.

ExitLag henteu ngan ukur ngabantosan anjeun nurunkeun ping di buruan, tapi ogé bakal ningkatkeun FPS sareng ngirangan lag anu tiasa kajantenan.

Pariksa status sareng konfigurasi router

Robah alamat DNS Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun nurunkeun ping dina kaulinan. Anjeun kedah ngahapus DNS standar anu gaduh PC atanapi konsol anjeun.

DNS anu anjeun anggo pikeun ngajantenkeun sambungan langkung gancang nyaéta 1.1.1.1 atawa 8.8.8.8 Ieu mangrupikeun trik anu mangpaat pikeun ningkatkeun ping di Fortnite. Salaku tambahan, éta mangrupikeun salah sahiji trik anu pang gunana sabab tiasa dianggo pikeun sistem operasi naon waé. (Windows, Linux jeung MAC).

Anjeun ogé tiasa ngarobih setélan ieu dina konsol PlayStation, Xbox sareng Nintendo Switch.

maén peuting

Sakumaha anu urang terang, dina waktos beurang sambungan internét langkung laun kusabab jaringan geus ramé dianggo ku seueur pangguna dina waktos anu sami. Nya kitu, biasana lumangsung peuting, tapi kirang intensely ti beurang.

Lamun bade maén kaulinan pikeun nyieun streaming Nu penting mah peuting. Anjeun teu hoyong palanggan anjeun perhatikeun ping sareng ningali anjeun kaleungitan. Pondokna, maén peuting téh salah sahiji cara nu panggampangna pikeun ping low.

Maén ngadeukeutan ka router dina

Ieu mangrupikeun metode anu anjeun tiasa dianggo sareng mobile atanapi konsol anjeun, sabab aranjeunna ngan ukur tiasa nyambung ka internét nganggo WiFi. Dina kasus komputer, éta sasaena pikeun nyambung ka Internet ngaliwatan kabel jaringan, jadi speed bakal leuwih gancang.

Sinyal WiFi kadang interrupted ku gangguan atawa masalah sambungan kalawan router alatan tembok atawa halangan nu ngaganggu sinyal, sarta akibatna ping naek. Maén sacara praktis di gigireun router mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sareng mobile atanapi konsol anjeun.

Ngawatesan data latar tukang

Ngawatesan data latar tukang dina sélulér hartosna motong internét tina aplikasi anu sanés nalika anjeun cicing di buruan. Ieu ogé pohara mantuan mun teu boga jadi loba lag na ping low.

Upami anjeun alat nyaeta android Anjeun kedah angkat ka setélan, teras milarian pamakean data sareng mareuman data sélulér. Anjeun ogé tiasa mareuman data sélulér masing-masing dina unggal aplikasi anu anjeun pikahoyong.

Catetan: Upami anjeun ngalakukeun ieu anjeun ngan ukur tiasa maén dina WiFi.

Meuli router hadé

Upami Anjeun gaduh 150mbps router Kami ngarékoméndasikeun nu meuli hiji kalawan rentang gede tur speed. Router idéal pikeun kaulinan nyaéta 300mbpps sareng dua atanapi tilu anteneu. Kalawan eta bakal cukup maén dina sagala bagian tina imah anjeun atanapi apartemen, gumantung kana ukuranana.

Nyewa rencana internét anu langkung saé

Upami anjeun sering maén sareng rencana anjeun dasar pisan, kami nyarankeun anjeun nyéwa rencana serat optik anu gancang. The rencana pangalusna tina speed internét téh 50MB teras-terasan.

Balukar tina ping luhur

Ping anu luhur dina Fortnite ditarjamahkeun kana kaleungitan, kaleungitan sareng kaleungitan. Salami lawan anjeun gaduh ping anu lemah sareng anjeun gaduh anu luhur, anjeun bakal ngagaduhan kalemahan sepanjang waktos.

Salaku conto, upami anjeun aya di tengah pertandingan di buruan sareng aranjeunna badé ngabéréskeun anjeun atanapi anjeun anu nargétkeun lawan anjeun pikeun ngaleungitkeun anjeunna, ping luhur bakal janten musuh awon anjeun, sabab bakal ngabalukarkeun aksi slow sarta anjeun moal nyieun bener muter .

Sateuacan anjeun terang anjeun bakal maot langkung gancang tibatan sambaran kilat. Ping mimiti nyeri sirah nalika ngaleuwihan 500 milidetik.

Naon anu kuring laksanakeun upami ping naék pisan dina kaulinan Fortnite?

Kami ngarékoméndasikeun anjeun ninggalkeun buruan jeung ngarti naha ping naek pisan. Tés reboot router sarta asupkeun deui kaulinan. Upami ieu henteu jalan, kontak panyadia internét anjeun jeung nyieun pasualan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *