Skip to eusi

Kumaha Kado Turkeys di Fortnite

kado salawasna datang dina gunana. Ngalakukeun éta mangrupikeun sikep anu saé anu nunjukkeun kaasih anjeun ka jalma sanés. Lamun hayang masihan paVos ka sobat atawa batur hayang masihan ka anjeun, nuluykeun bacaan, sabab teu aya cara pikeun ngalakukeunana langsung di buruan, tapi kami bakal masihan anjeun sababaraha alternatif, sapertos kartu kado sareng kado dina kaulinan.

masihan turkeys ka babaturan di fortnite

Naon kartu kado?

Kartu kado mangrupa kartu kalawan a kode rusiah nu ngagambarkeun "duit maya". Nalika anjeun nebus aranjeunna leres, anjeun bakal nampi artos éta kana akun anjeun.

naséhat kami pikeun masihan paVos nyaeta nu meuli salah sahiji kartu ieu na masihan kode ka jalma anu anjeun hoyong masihan kado. Ieu nu basajan. Lajeng jalma éta kudu nebus kode pikeun nampa V-Bucks. Sareng kumaha anjeun kedah ngalakukeunana? Éta kahayang urang bakal ngajelaskeun handap.

Masihan paVos ka babaturan anjeun kalayan kartu paVos

Ieu mangrupikeun wangun utama pikeun masihan paVos ka babaturan anjeun sarta geus sadia pikeun sagala platform. Kahiji maneh kudu meuli kartu turki. Nalika anjeun gaduh éta, lebetkeun kodeu ka jalma éta sareng béjakeun nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. lebet kana link ieu sareng asup sareng akun Epic Games anjeun
  2. klik "Langkah kahiji"
  3. asupkeun kodeu kartu paVos
  4. pilih dimana anjeun hoyong lebetkeun paVos (PC, mobile, PS4, Xbox, jsb.)
  5. klik konpirmasi

Éta pisan. Dina sababaraha detik V-Bucks bakal credited kana akun anjeun. Émut yén ieu mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun ngagunakeun kartu paVos. Bentuk séjén ngagunakeun kartu béda.

Masihan paVos kalawan PlayStation, Xbox jeung kartu Nintendo

Prosésna sami sareng anu sateuacana: anjeun kedah mésér kartu anu cocog sareng konsol anu dianggo ku réréncangan anjeun, pasihan kodeu sareng béjakeun anjeunna nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. asupkeun akun PlayStation, Xbox atanapi Nintendo anjeun dina halaman resmina
  2. angkat ka toko unggal konsol sareng milarian pilihan pikeun "Redeem kodeu"
  3. asupkeun kodeu kartu na redeem eta

Jumlah duit dina kartu bakal ditambahkeun kana kasaimbangan akun jalma jeung maranéhna bakal bisa meuli teu ukur V-Bucks, tapi ogé barang séjén tina kaulinan séjén anu sadia di toko.

Hadiah Turkeys kalayan kartu ti App Store & iTunes sarta Google Play

Prosedur ieu ogé sami sareng dua saméméhna. Bédana nyaéta jalma anu kedah asup kana App Store atanapi Play Store sarta redeem kodeu kartu. Kasaimbangan bakal ditambahkeun kana akun anjeun sarta anjeun bakal bisa meuli paVos jeung hal séjén anu sadia di toko, kayaning Aplikasi, pilem, musik, jsb.

Dimana mésér salah sahiji kartu kado ieu?

Anjeun tiasa mésér di supermarket lokal atanapi toko online. Salaku conto, upami anjeun aya di Spanyol, ampir pasti éta Mercadona, Carrefour, Alcampo… sareng pasar anu sami anu sanés ngajualana. Di Amérika Latin éta rada sesah pikeun meunangkeunana. Kami ngarékoméndasikeun milarian aranjeunna dina ranté pasar panggedéna.

pilihan séjén nyaéta nu kasampak di Amazon, Mercado Libre jeung kaca séjén nu sarupa. Sanajan kitu, pastikeun seller téh reputable.

Kartu kado pikeun PlayStation, Xbox, Nintendo, App Store & iTunes sarta Google Play, salian ti meunang aranjeunna dina situs urang disebutkeun di luhur, Anjeun ogé bisa meuli eta dina ramatloka resmi maranéhanana. Anjeun tiasa mayar eta kalawan kartu kiridit, kartu debit atanapi PayPal.

Kumaha cara ngadamel kado kulit sareng Battle Pass di Fortnite?

Ieu naon anu kami maksud ku hadiah dina kaulinan. Sistem kado Fortnite muncul dina ahir Nopémber 2018 sareng parantos suksés. Hatur nuhun ka anjeunna Anjeun tiasa masihan kulit, Battle Pass, tarian sareng barang-barang sanés ti toko ka réréncangan anjeun.

Ku masihan kado tina gaya ieu dasarna anjeun masihan paVos, sabab objék ieu kudu dibeuli kalawan mata uang éta. Janten anjeun henteu masihan paVos langsung tapi henteu langsung. Naha anjeun ngartos naon anu kami maksud? Ngan naroskeun ka réréncangan atanapi réréncangan anjeun naon anu dipikahoyong sareng pasihanana! Anjeun bakal di keur kejutan. Tingali naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngahontal éta:

Masihan kulit

Pikeun masihan kulit anjeun kedah lebet ka toko sareng pilih kulit anu anjeun hoyong masihan. Anjeun bakal ningali dua pilihan: "Beuli item" jeung "Beuli salaku kado". Klik dina pilihan kadua, lajeng pilih saha rék masihan sarta tungtungna pencét "ngirim". Upami anjeun hoyong, tulis pesen khusus pikeun dibaca ku batur.

Anjeun tiasa masihan tilu hadiah sapoé ka maksimum opat babaturan. Émut yén anjeun ogé tiasa ngirim barang sanés salian ti kulit.

Hadiah Battle Pass

Ieu sagampil basajan. Lebetkeun bagian Battle Pass, di kénca luhur anjeun bakal nempo hiji tombol nu nyebutkeun "Kado Battle Pass". Pencét éta, pilih babaturan, mayar Pass sareng kirimkeun. Siap!

nyatet: pikeun nyieun kado ieu anjeun kudu geus ditambahkeun sobat anjeun sahenteuna 48 jam.

Ieu mangrupikeun cara pikeun masihan paVos di Fortnite, upami anjeun terang batur anu sah, tinggalkeun dina koméntar pikeun ningkatkeun eusi. Ayeuna wartosan kami, naon anu anjeun parantos masihan? Naha anjeunna jalma anu khusus pikeun anjeun? Saha eta ngeunaan? Simkuring hoyong pendak sareng anjeun ????.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *