Skip to eusi

Ieu mangrupikeun kendaraan énggal anu badé sumping di buruan

30 2022 de junio de

Dina dinten anu sami sareng sékrési Usum 3 Bab 3, leaker HYPEX ngantisipasi datangna dua kandaraan anyar pikeun kaulinan. Leaker anu terkenal ngumumkeun dina Twitter yén Epic Games parantos ngamimitian damel dina datangna motor ku ngalampirkeun poto ieu.

kandaraan motor fortnite anyar

Kandaraan anyar ieu tiasa gaduh dua korsi sareng kamungkinan skidding sareng naekeun. Ieu sanés sadayana, sigana Fortnite ogé bakal siap nambihan papan selancar deui ka buruan. Éta lamun, dina momen éta kanyahoan lamun maranéhna bakal ditambahkeun kana sagala modus kaulinan atawa ngan Kreatif.

https://twitter.com/hypex/status/1534178428840206342

Nambahkeun dua tambahan anyar ieu kana kandaraan ayeuna, mobilitas sabudeureun peta leuwih ti assured. Naha tambahan ieu diperlukeun atawa Fortnite mimiti janten kaulinan kendaraan?