Skip to eusi

Tokoh astronomi anu didamel ku streamer Spanyol urang: AuronPlay, Rubius, Ibai atanapi TheGrefg

30 Agustus 2022

Oktober kamari, platform ungu ngalaman hack masif anu ngungkabkeun kecap akses, rencana strategis, pangmayaran ka streamers ...

pamayaran kedutan Spanyol

Numutkeun inpormasi anu dikumpulkeun dina halaman wéb La Vanguardia, data anu dikumpulkeun diunggah sacara anonim ka kamar 4chan. Nanging, anu paling narik perhatian nyaéta inpormasi énkripsi kalebet data pribadi tina streamer anu paling kasohor dina platform éta. Tilu di antarana nyaéta Auronplay Spanyol, Rubius, Ibai sareng TheGrefg.

inohong astronomi

Di antara inpormasi anu terang nyaéta pamayaran anu ditampi pikeun maén pidéo, salian ti dokumén kalayan panghasilan sahenteuna saratus pangguna salami periode 2019-2021.

Numutkeun ieu, di Spanyol dibayar pangalusna Auronplay, kalawan jumlahna aya $3.053.341 salila dua taun ka tukang, dituturkeun ku Ibai, kalawan $2.314.485 jeung Rubius, kalawan jumlahna $1.764.965. Pikeun bagian na, sanajan Amazon, salaku nu boga Twich, geus dikonfirmasi acara, éta teu commented on eta. Nanging, sababaraha portal inpormasi ngaku yén acara ieu nyorot cacad utama dina sistem kaamanan situs wéb.

TheGrefg, JuanSGuarnizo sareng Alexelcapo ogé parantos kapangaruhan ku bocor pamayaran Twitch

Streamer Murcian mangrupikeun kaopat dina réngking panyipta Spanyol anu mayar pangluhurna, anjeunna bakal lebet dugi ka 1.286.765 dina 26 bulan ka pengker. Alexelcapo, salah sahiji veterans tina platform bakal nampi 911 sarébu dollar dina leuwih ti dua taun. Tungtungna, panyipta Amérika Latin JuanSGuarnizo tiasa ngahasilkeun langkung ti 1 juta dolar (1.034.709) dina waktos ieu.