Kalo tek përmbajtja

Fortnite Universe – Hapësira e lojtarëve për lojtarët e Fortnite

Ju mirëpresim në Fortnite Universe, këndi i internetit ku do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për videolojën tuaj të preferuar. A keni probleme me FPS dhe dëshironi të shihni se si ta bëni atë të shkojë më shpejt? ¡Ne kemi një udhëzues për ju! Dëshironi të dini se çfarë artikujsh do të jenë në shitje në dyqan sot? Ne kemi seksionin për ju. Pastaj Ne do t'ju tregojmë udhëzuesit më të kërkuar nga përdoruesit e këtij komuniteti të madh. Mirë se vini!

Udhëzuesit themelorë të Fortnite

Nëse luani shpesh Fortnite, duhet të dini gjithçka që diskutuam në këta artikuj. Pavarësisht nëse jeni një lojtar fillestar apo ekspert, këto udhëzues do të jenë shumë të dobishëm për zhvillimin tuaj në lojë 😉

Fortnite News

Thashetheme, mistere, përditësime... Bota e Fortnite është shumë më tepër sesa thjesht një lojë video. Me këtë seksion do të jeni gjithmonë të përditësuar për gjithçka që ndodh në Fortnite!

Udhëzues për Fortnite

Jo të gjithë udhëzuesit janë aq themelorë sa ata që ju kemi treguar më parë! Por me ato që do të gjeni më poshtë, përvoja juaj në Fortnite do të jetë shumë më e plotë dhe argëtuese.

Mjete për Fortnite

Dëshironi të shihni statistikat tuaja dhe ndeshjet tuaja të fundit? Krahasoni ato me ato të miqve tuaj? bëjOse ndoshta dëshironi të përdorni gjetësin tonë të lëkurës? Në këtë seksion do të gjeni të gjitha mjetet që kemi zhvilluar ekskluzivisht për Fortnite Universe, duke ndjekur sugjerimet e përdoruesve tanë. Shpresojmë t'ju pëlqejnë! Dhe nëse keni ndonjë ide për një mjet të ri, mund të na lini një koment 🙂

Çfarë është Fortnite?

Nëse nuk keni qenë pa qasje në internet gjatë viteve të fundit, ju tashmë e dini se çfarë është Fortnite. Por për ata prindër që duan të dinë se çfarë luajnë fëmijët e tyre, ne do t'ju bëjmë një prezantim të shkurtër.

Fortnite Është një lojë mbijetese në të cilën 100 lojtarë luftojnë me njëri-tjetrin për të qenë i fundit në këmbë. Është një lojë me ritme të shpejta dhe plot aksion, jo ndryshe nga The Hunger Games, ku strategjia është një domosdoshmëri për mbijetesë. Ka rreth 125 milionë lojtarë në Fortnite.

video lojë fortnite

Lojtarët hidhen me parashutë në një ishull të vogël, pajisen me sëpatë dhe duhet të kërkojnë më shumë armë, ndërkohë që shmangin një stuhi vdekjeprurëse rrufeje. Ndërsa lojtarët eliminohen, fusha e lojës gjithashtu zvogëlohet, që do të thotë se lojtarët janë më afër njëri-tjetrit. Përditësimet që detajojnë vdekjen e një lojtari tjetër shfaqen periodikisht në ekran: "X vrau Y me një granatë", duke shtuar ndjenjën e urgjencës. Edhe pse loja është falas, ju duhet të krijoni një llogari në Lojra Epic.

Ka një element social në lojë, si përdoruesit mund të luajnë në grupe me dy ose më shumë persona dhe bisedoni me njëri-tjetrin në kufje ose bisedë me tekst gjatë lojës. Fortnite është bërë loja më e shikuar në historinë e YouTube. Ka një numër influencuesish të njohur të mediave sociale ose personalitete të YouTube, të cilët gjithashtu luajnë lojën dhe ofrojnë mësime se si të merrni një rezultat më të lartë.

Shqetësimi më i madh për prindërit e fëmijëve që luajnë lojëra është koha para ekranit. Për shkak të natyrës zhytëse të lojës, disa fëmijë do ta kenë të vështirë të ndalojnë së luajturi. Ndeshjet mund të mbarojnë në sekonda, ose nëse përdoruesi po arrin një nivel të lartë, mund të ndihet e domosdoshme të vazhdojë të luajë.